Welkom op de website van Bio wellness ,

 Vlakbij het mooie centrum van Lier vindt u  Bio wellness Monica Rendon.

Wellness, schoonheidssalon , opleidingsinstituut, groothandel cosmeticaproducten en
‘relax wood’ houttherapie massage instrumenten.


Gevestigd  in een ecologisch gebouw in de midden van een eco-tuin, vind je hier een harmonie tussen natuur en schoonheid.

U komt tot  rust in combinatie met onze exclusieve gepersonaliseerde behandelingen   met puur natuurlijke  ingrediënten.


We werken enkel op afspraak en Ladies only. Voor uw comfort beschikken wij over een privé parking.

 

 Wie is  Monica Rendon ?

Zoals elke zelfbewuste vrouw, ontdekte ik al vrij vroeg het belang van jezelf mooi en gezond te voelen. 

Een evenwichtig, positief zelfbeeld oefent een belangrijke invloed uit op je geestelijk welzijn en op je zelfvertrouwen.

Het is bepalend voor wie je bent, voor je uitstraling en uiteindelijk zelfs voor de manier waarop je omgaat met de dingen en de keuzes die je maakt.

Het besef dat fysieke gezondheid, mentale rust en ‘schoonheid’ met elkaar verbonden zijn, fascineerde mij zodanig dat ik al vrij vroeg besloot om in de ‘beauty- en wellness-sector’ te stappen.

Mijn eerste ervaringen deed ik op in mijn geboorteland Colombia waar ik ondermeer het effect van een gezonde voeding en cosmetica leerde kennen.

Vandaag, meer dan veertien jaar nadat ik naar België kwam, heb ik mijn droom , een totaal beauty concept te openen, kunnen waar maken.

Ik combineer mijn kennis van green cosmetica, manuele  massage technieken en hoogtechnologische apparatuur , die ik tijdens bijkomende opleidingen in Europa heb leren toepassen.

Er is na al die jaren ervaring maar één ding dat nog steeds telt en dat altijd hetzelfde is gebleven : dat mijn klanten zich ‘mooi’ en ‘gezond’ kunnen voelen. 

Monica Rendon,
uw Bio beauty Coach

 

 

 

 

 

 

Nieuws

 

12-05-2017 : LADIES HOME PARTY natuurlijke schoonheid

12-05-2017 : Maak kennis met wellness rituelen van Green Line cosmetics.

 

bekijk alle nieuws


BEKIJK ONZE VIDEO'S

BEKIJK ALLE VIDEO'S